FITDANCE AND FUNDANCE

Fitdance

  • training ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid
  • training gericht op vetverbranding en afvallen
  • training gericht op spiergroei

Fitdance is een combinatie van cardio, krachttraining en basisstappen. Dit wordt in een één uur durende work out gehouden om zo het lichaam uit te dagen maar tegelijk plezier uit het sporten te halen.

Cardio is het type training waar je hart en longen sterker van worden en je dus een conditie mee opbouwt. Daarnaast verbrand je met cardio training flink wat calorieën. Cardio kan worden ingezet om je bloeddruk te verlagen, maar ook om af te vallen.

Krachttraining is een vorm van training waarbij spieren weerstand bieden tegen externe weerstand van gewicht of door zwaartekracht. Krachttraining zorgt voor de groei van de spiermassa en heeft daarmee een positieve invloed op het metabolisme.

Fundance

Focust zich vooral op de basispassen voor beginners. Dit is een les die draait rond het plezier beleven binnen dans. Geen druk om te presteren naar een goed gevoel is hier belangrijk. Doorheen het jaar leert m’n enkele basisstappen herkennen en uitvoeren. Iedere week starten we met een nieuwe les dus mocht u eens een lesje missen kan dit helemaal geen kwaad.

Doelgroep : Adults en volwassenen
Niveau : Open Level/ Beginners
OPTIE VOOR 10-BEURTENKAART