Onze Partners

DANSSPORT VLAANDEREN

Dansschool NBD is vanaf haar startjaren aangesloten onder de overkoepelende federatie Danssport Vlaanderen. Al onze leden zijn daarom ook jaarlijks verzekerd onder Danssport Vlaanderen. We zijn ook ieder sportseizoen, met onze competitieve afdeling, te vinden op hun provinciale en nationale wedstrijden. 

Onze Sponsors

NBD is voor het nieuwe sportseizoen nog op zoek naar nieuwe sponsors ! Als sponsor word je op al onze communicatie met jouw advertenties geïntegreerd. Sponsors kunnen de vereniging financieel of materieel ondersteunen. Vele van onze competitie- en showteams vertoeven vaker en vaker wel eens in het buitenland. Ideaal voor jou als sponsor voor extra exposure! 

Wil je graag sponsor worden ? Stuur ons dan een e-mail naar info@nbdancers.be voor meer informatie.

VASTE SPONSORS

Sinds 2024 is KwadrO Ramen en Deuren één van onze hoofdsponsors geworden. KwadrO sponsorde hoodies voor onze team competitieleden. Zij zullen in het seizoen 2023-2024 stralen op iedere wedstrijd.

Droom jij ook van nieuwe ramen en deuren, om nog meer te genieten van jouw thuis? 

Dan moet je bij KwadrO zijn! Steeds kwaliteit, geplaatst met liefde en vakmanschap. KwadrO staat klaar om met je mee te denken, je te adviseren en te inspireren.

Aarzel niet om hen eens een bezoekje te brengen in één van hun toonzalen !

 

NOVO is een familiebedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking van complexe renovaties en nieuwbouw voor B2B projecten. Dankzij NOVO zal ons decorteam dit jaar een groter budget hebben om ons jaar thema uit te bouwen. 

Wil je meer te weten komen over NOVO? Aarzel dan niet en surf naar hun website ! www.novo.be