Nieuwsberichten

DANSSEIZOEN 2023-2024

DANSSCHOOL NBD OP DE AUTOLOZE ZONDAG

Zondag 17 september 2023 kon je ons terugvinden op het Gemeenteplein van Melle, tussen 13u – 18u voor de Autoloze Zondag! Gemeente Melle organiseerde voor het eerst een uitgebreide standenmarkt voor alle Melse verenigingen, waar we potentiële leden konden aanspreken en informeren over onze werking. 

Met Dansschool NBD stonden we met een algemene informatiestand ter hoogte van het station. Kinderen konden alsook stickers en stempels verzamelen aan onze stand door de doe- opdrachten op de Wobbels uit te voeren, ons Multimove-parcourtje af te leggen of eens hallo te komen zeggen aan onze informatietafel! We zagen maar liefst meer dan 50 kinderen passeren, die een Stempel- en Stickerkaart kwamen ophalen!

Een speciale dank aan lesgeefsters Maud, Amélie en Aische voor jullie hulp tijdens deze namiddag. Ook hoofdverantwoordelijke Silke was van de partij en gaf het volgende mee: 

‘Ik sta ieder jaar opnieuw versteld van hoeveel kinderen we kunnen engageren om in beweging te blijven in onze vereniging. Ieder jaar opnieuw groeit onze werking uit tot een thuisbasis waar jonge kinderen zichzelf kunnen vinden en waar (jong-)volwassenen, vrienden voor het leven maken. Bedankt gemeente Melle voor deze fijne namiddag! Als vereniging zijn we enorm enthousiast, dat onze gemeente deze mogelijkheid biedt voor haar verenigingen – Silke ‘ 

Lees meer over de Autoloze Zondag 2023 op de site van Gemeente Melle.

OPTREDEN WETTEREN DEFILEERT

Op zaterdag 16 september stonden 24 dansers van Dansschool NBD te stralen op de catwalk van de Stationsstraat te Wetteren voor het event ‘Wetteren defileert’. Deze dansers mochten maar liefst 3 dansoptredens voorzien ter ere van hun jaarlijkse sponsor Bakkerij Hoste, gevestigd met 2 winkels in Wetteren (Stationsstraat en Kapellendries).

Dit jaar werden onze meisjes volledig omgetoverd naar Zonnebloemmeisjes en voerden ze hun choregrafieën uit op de alom gekende deunen van Samson en Gert met ‘Oh la la la’, ‘Olé Pistolé’ en ‘Alles is op’. Alle toeschouwers konden genieten van gratis cakejes, chocolade pistolets,.. die uitgedeeld werden na ieder optreden. Ook Woondecoratie Winckels, Baby Buysse, Mode Van De Walle, Kreatiek, Marie Wetteren, De Kortenboshoeve, Bakkerij Hoste en Bloemen Delfleur zorgden ervoor dat de catwalk in de Stationsstraat alweer een fantastische namiddag bezorgde aan alle toeschouwers. 

Nogmaals een dikke pluim aan al onze dansers : MAURA, STELLA, ERINE, HANNE, AUKE, LEONIE, MARIE LYNN, NELLE, NOA, NOLA MARIA, AVA LENI, JEANNE, ROZANNE, AUDE, LORE, LIZE, MAUD, BABETTE, LOTTE, ELINE, MARIEKE, MARTE, CHINOUK EN DELPHINE. Graag bedanken we nog eens trainers Silke en Lore voor het fantastische spektakel en uiteraard ook de mama’s en vrienden die hielpen met de kostumering, haar en make up : Lore, Karen, Isabelle, Pascale en Charlotte. 

We zullen van dit evenement een jaarlijkse traditie maken dus wie het al voelt kriebelen om ook eens op de catwalk te staan, hou zeker onze kanalen in de gaten voor de recrutering voor volgend jaar in de zomer van 2024.

Je kan het artikel in de krant via deze link lezen !

DANSSEIZOEN 2022-2023