Wedstrijdteams Dansschool Nbd

Na een denderend seizoen in 2022 – 2023 met maar liefst 54 podiumplaatsen, investeert Dansschool NBD vanaf heden meer in haar competitieve afdeling. Kinderen die graag een uitdaging aangaan en graag op een podium staan, kunnen zich jaarlijks opgeven voor onze audities. Lees meer over de solo/duo/trio afdeling op deze pagina ! Hieronder geven we je even een overzicht van onze wedstrijdteams voor het dansseizoen 2023 – 2024. Opgelet aangezien de audities nog moeten komen op 26 augustus 2023, zijn al deze teams nog onder voorbehoud naargelang het aantal deelnemende dansers !

Wil je dus zeker niet jouw favoriet dansteam zien verdwijnen, aarzel dan niet en schrijf je nu nog in voor één van de audities voor onze teams ( zie onderaan de pagina ) ! Opgelet dansers met interesse voor solo/duo/trio moeten geen audities doen maar moeten zich wel nog officieel opgeven in het daarvoor voorziene formulier !

Wie graag op het podium staat maar niet op competitief niveau kan zich opgeven voor de audities voor onze Performance afdeling. Hier zoeken wij dansers vanaf 16 jaar voor verschillende externe opdrachten en optredens die Dansschool NBD ieder jaar voorziet. Wij laten ook enkele uitzonderingen toe, ben je dus jonger dan 16 jaar en heb je toch zien om deel uit te maken van dit team? Stuur dan een mailtje naar silke@nbdancers.be voor meer informatie.

Competitieve Afdeling : Modern

NBD CHILDREN MODERN COMPANY

12 JAAR EN JONGER

Dt is een vrij recent team onder Dansschool NBD. Maar wat een prestaties tijdens afgelopen seizoen van 2022-2023. Lees er meer over in onze nieuwsberichten. Nog onder voorbehoud op het rooster, afhankelijk van de audities !

Coach : Lore & Aische 
Locatie : NBD STUDIO
Wanneer : Zondagen van 12u-13u

NBD JUNIOR MODERN COMPANY

12 - 15 JAAR

Mogelijks ervaren we wat leeftijdverschuivingen in onze huidige team samenstelling. Daarom houden we de optie open om een tweede team Modern erbij te nemen. Opgelet dit staat nog onder voorbehoud op het rooster, afhankelijk van de audities!

Coach : Lore  
Locatie : NBD STUDIO
Wanneer : Zondagen van 11u-12u

Competitieve Afdeling : Urban

MINI URBAN TEAM

-12 JAAR

Dit is een volledig nieuw team voor het dansseizoen 2023-2024. Kinderen gaan aan de slag met urban moves en technieken. Opgelet dit staat nog onder voorbehoud op het rooster, afhankelijk van de audities!

Coach : Silke & Maud
Locatie : NBD STUDIO
Wanneer : Woensdagen van 17u-18u

YOUNG UNITED

12 - 15 JAAR

YUD is het juniorenteam van Dansschool NBD. Zij worden ieder jaar klaargestoomd om op latere leeftijd te kunnen overgaan naar USZ. Ook hier komen alle Urban substijlen aan bod. Opgelet dit staat nog onder voorbehoud op het rooster, afhankelijk van de audities!

Coach : Silke 
Locatie : GEMEENTELIJKE SPORTHAL
Wanneer : Vrijdagen van 18u – 19u30

UNITED STYLEZ

16+

USZ is het langst bestaand team van Dansschool NBD en heeft al heel wat titels op zijn naam staan. Dit team gaat ook regelmatig naar het buitenland voor competitie. Opgelet dit staat nog onder voorbehoud op het rooster, afhankelijk van de audities!

Coach : Silke 
Locatie : NBD STUDIO
Wanneer : Dinsdagen van 20u – 21u30

Performance Afdeling : Showdance

SHOWTEAM

16+ ( UITZONDERINGEN MOGELIJK OP AANVRAAG )

Ons showteam stond afgelopen seizoen enorm veel op de planken. Zo gaven zij enkele optredens voor Victoria Benelux, organiseerden onze Halloween happening,… Kom in een wervelend team terecht dat zich ook binnen de werking van Dansschool NBD engageert.

Coach : Silke 
Locatie : GEMEENTELIJKE SPORTHAL
Wanneer : Vrijdagen van 19u30 – 21u

Audities competitie seizoen 2023 - 2024

ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2023 VAN 9u - 16u30

26 augustus 2023 is het zover. Onze jaarlijkse audities voor alle wedstrijdteams onder Dansschool NBD. Schrijf je nu in via onderstaand formulier ! 

Vermeld goed je geboortedatum en de groep waarvoor je graag auditie zou doen. Neem je graag deel aan meerdere audities, vink dan zeker alle teams aan waarvoor je graag auditie doet. De audities zullen in groepen per leeftijd worden opgedeeld (geboortejaar). Je komt dus naar de auditie dat matched met jouw geboortejaar. Geen nood, onze teams mogen altijd gedeeltelijk afwijken van geboortejaar. Dat wil zeggen dat als jij toevallig jonger bent dan de minimum leeftijd van het team, dit dus mogelijk is. Onze coaches zullen hier in de auditie rekening houden met jouw voorkeur team.

Bekijk hiernaast alvast even de uurschema’s van de audities.

Inschrijvingsformulier Audities Wedstrijdsteams Nbd

INSCHRIJVINGEN LOPEN TOT 20 AUGUSTUS 2023