Kampen Bij Dansschool Nbd

Dansschool NBD voorziet jaarlijks een groot aanbod aan kampen. Dit zijn niet alleen danskampen maar voornamelijk sportoverschrijdende en creatieve kampen. Iedereen is bij ons welkom voor een kamp, lid of geen lid. Om onze kampen zo kwalitatief mogelijk te houden werken wij met gediplomeerde monitoren en kleine groepjes. Heeft jouw kind dus wat minder drukke omgeving nodig om open te bloeien? Dan is een NBD Kamp misschien het ideale avontuur.

Hieronder overlopen we met jou even wat er allemaal inclusief een kamp bij NBD zit. Ben je hierna helemaal verkocht ? Ga dan snel naar onze webshop om jouw kampplaatsje vast te leggen. 
Wens je graag nog wat meer informatie ? Klik dan op de info knop hiernaast ! 

Algemene informatie

INCLUSIEF BIJ EEN NBD KAMP

Bij NBD proberen we tijdens de kampdagen genoeg variatie te voorzien. In al onze kampen zullen zowel creatieve als sportieve activiteiten verweven zitten. Bijna ieder kamp sluit de laatste dag af met een uitstap, waar we al dan niet met het openbaar vervoer naar toe gaan. Bij een pretparkuitstap wordt er vaak beroep gedaan op chauffeurs van ons intern team. 

Elke dag voorzien we een lekker tussendoortje voor alle kids. Kampen bij NBD vallen normaliter tussen 9u-17u, met gratis opvang van 7u30 – 9u en 17u – 18u, en zullen altijd doorgaan in de NBDSTUDIO. Extra opvang kan aangevraagd worden bij inschrijving.

BUITENLANDSKAMP BIJ NBD ( +12 jaar )

Voor onze +12 jarigen proberen we ieder jaar een buitenlands kamp te organiseren. Ouders hebben hierbij de optie om al dan niet mee te gaan op kamp als extra toezichter of gewoon om zelf te genieten. Dit kan aangegeven worden bij de inschrijving via onze webshop.

Vaak gaan deze kampen samen met een meerdaagse uitstap naar verschillende bezienswaardigheden of pretparkattracties. Deze uitstappen zitten uiteraard inclusief de prijs. Wij werken samen met een reisbureau organisatie die voor ons het vervoer zal voorzien naar locatie.

Aanbod Kampen 2024

Onze kampen voor 2024 staan online ! 
Bij Dansschool NBD wordt er gewerkt met beperkte aantallen. Aarzel dus niet en schrijf je snel in ! Je kan jouw inschrijving volledig in orde brengen in onze Webshop !